lilla salen dörr

Anmälan

Här anmäler du dig till alla våra aktiviteter. Fyll i formuläret och tryck på "BOKA" för att skicka in din anmälan. Observera att fält markerade med * är obligatoriska.

När du får upp Tack-sidan vet du att din anmälan kommit in till oss. Bekräftelse, faktura och ytterligare info kommer sedan per e-post, men detta kan dröja några dagar runt terminsstart.

Förnamn

Efternamn

E-mail

Tel nr

Adress

Postnr

Postort

Aktivitet

Kommentarer

Genom att skicka in din anmälan godkänner du att vi sparar dina ovan angivna kontaktuppgifter. Läs mer under "Kontakt".


För dig som vill gå en terminskurskurs
Självklart ska du börja yoga hos oss! Vi är övertygade om att yoga kommer ge dig en annan syn på träning och fördjupa kontakten med dig själv.

Om du missar kurstillfällen är du välkommen att ta igen dessa på övriga ca 730 schemalagda klasser per termin (valfri yogaform, både kurs och drop-in). Du kan även ta igen tillfällen i förväg innan tex en inplanerad semester. Observera att du inte behöver säga till eller förboka när du vill ta igen en klass utan kommer när det passar dig. Ta bara med ditt terminskort.

Om du under terminens gång känner att du valt fel kurs, kontakta oss så kan du enkelt byta till en annan yogaform eller tid.

Ska du gå flera klasser under en intensivhelg?
Gör då en anmälan och ange alla klasser du önskar gå i meddelandefältet. Detta för att undvika felfakturering.

Vill du betala med presentkort?
Ange då kortnumret samt beloppet i meddelandefältet för att undvika felfakturering.

Ska du gå gravidyoga?
Ange då ditt beräknade förlossningsdatum.

Fulltecknad kurs?
Står det VÄNTELISTA vid den kurs du vill gå? Då är kursen fulltecknad, men du kan ändå skicka in en anmälan för att få en köplats. Skriv i kommentarsfältet vilken annan kurs du vill gå tillsvidare. Sedan byter du till ditt förstaval när/ om det blir en plats ledig där.

OBS! Har du hotmail, live el msn som mailadress?
Microsofts mailtjänster (hotmail, live & msn) har väldigt hårda spamfilter och det händer dessvärre ofta att mail från oss till dessa adresser markeras som spam eller helt enkelt inte kommer fram. Vi får heller inte meddelande om detta. Se därför till att lägga till adressen "hej@yogahuset.com" i din adressbok så undviker vi detta problem.

 

Välkommen till YogaHuset!

Mycket yoga för pengarna

Våra kurser är hela 20 tillfällen jämfört med de flesta andra yogastudios som har 13-16 tillfällen och därför blir vår kursavgift lite högre. Ser man till pris per tillfälle så har vi lägst pris i regionen. Vi har även störst utbud av klasser, vilket gör att du med lätthet kommer kunna utnyttja alla dina 20 tillfällen. Trivs du inte med den yogaform du valt kan du även byta kurs mitt i terminen.

Nöjd kund emblem

Läs mer om vår garanti här

bordYH2webtest1b2b2a
prasarita_staende
bordYH2webtest1c2
Yoga Huset i Linköping

Anmälan & betalning
terminskurser

Du anmäler dig genom att fylla i uppgifterna här bredvid och får då kursbekräftelse samt faktura via e-mail. Anmälan är bindande.

✤ Kursavgiften betalas via faktura som skickas med e-post. Fakturan förfaller 7 dagar innan terminsstart. Anmälan senare än 7 dagar före terminsstart betalas omgående.

✤ Behöver du dela upp din betalning? Kontakta oss så ordnar vi det.

✤ Observera att din anmälan är bindande och att kursavgiften ej kan återbetalas förutom vid uppvisande av läkarintyg och då endast för återstående del av terminen. Vid återbetalning utgår en administrativ avgift om 250 kr.

Med reservation för felskrivningar.