bordYH2webtest1b3
yogaintrovt171besk

Yoga på jobbet

Konferens eller kick-off?

Ska ni ha konferens, kick-off eller kundarrangemang? Då tycker vi att ni ska komma hit och få en annorlunda mötesupplevelse.

I YogaHuset finner du en charmig, avspänd miljö långt ifrån ett vanligt konferensrum men med all utrustning såsom projektor, whiteboard, ljudanläggning etc. Vi erbjuder även skräddarsydda föreläsningar inom yoga och hälsosam livsstil.

Vi anpassar givetvis även yogaklassens längd, intensitet och fokus efter era behov och önskemål och ser till att alla kan vara med efter sina förutsättningar.

Vår stora yoga-/ föreläsningssal tar upp till 60 yogande eller 170 personer i biosittning. Den lilla salen tar 25 yogande.

storasalen

Egen yogagrupp för personalen

Att ha möjlighet till yoga på arbetsplatsen gynnar både den anställde och arbetsgivaren och i likhet med annan friskvård är även företagsyoga skattefri och avdragsgill för arbetsgivaren.

Yogaklassen utformas efter era önskemål. Kanske är era anställda i störst behov av en lugn och mjuk yogastund eller kanske vill de ha en större fysisk utmaning. Ni yogar i någon av våra luftiga yogasalar och mattor, bolster etc finns självfallet här. Här finns även omklädningsrum med duschar för både damer och herrar.

Att yoga regelbundet ger störst resultat och långvariga effekter, både mentalt och fysiskt. Intervallet bestämmer ni, men vi rekommenderar varje eller varannan vecka för att få kontinuitet.

Kontakta oss på hej@yogahuset.com eller ring 0733-662055 så berättar vi mer.

Varför yoga på jobbet?

Fördelar för ditt företag
Friskare personal, färre sjukdagar
Passar alla oavsett träningsvana

Skattefri och avdragsgill kostnad

Vanliga effekter
Stärkt immunförsvar
Ökad stresstålighet
Förbättrad koncentrationsförmåga
Större inre lugn
Förbättrad sömnkvalitet
Ökad led- och muskelstyrka
Ökad smidighet
Bättre balans

Företagsyoga Personalyoga
bordYH2webtest1b2b2
lounge
sotsak
konferens2
Yoga på jobbet i Linköping
Yoga Huset i Linköping
Yoga Huset i Linköping
Sommarstängt!