bordYH2webtest1b3

Marie Gustafsson

Marie Gustafsson, 51 år, BVC-sjuksköterska, Björsäter
Har yogat
regelbundet i drygt 4 år

MarieG"Jag blev från börjarn nyfiken på den meditativa aspekten inom yogan. Vi fick prova på några enkla meditationstekniker på jobbet och jag blev inspirerad att testa mer. Den uppfattning jag hade om yoga då var att man satt med benen i kors, andades och mediterade. Så den fysiska träning som jag fått under de här fyra åren som jag yogat har verkligen varit en positiv bieffekt.

Förutom den meditativa delen, som jag upplever som väldigt lugnande och avstressande, så är de fysiska skillnaderna markanta. Tidigare tränade jag en hel del workout, löpning och golf. Workouten och löpningen kör jag inte längre utan nu kompletterar jag yogan med lite promenader och golf och jag har aldrig varit så vältränad som nu.

Jag har en i grunden ganska stel kropp och märker stora skillnader i min rörlighet. Nu kan jag göra rörelser som jag tidigare aldrig trodde att jag skulle kunna klara av. När det gäller styrkan så är det en väldigt speciell typ av inre styrka som är svår att förklara. Det är en känsla av kroppskontroll och stabilitet som jag inte upplevt tidigare.

Jag har också blivit mer kroppsmedveten. Jag märker hur jag mår och kan reagera i tid om jag stressar för mycket. Yogan har verkligen gett mig massor och jag känner att jag har fått ett verktyg som hjälper mig.”

<< Tillbaka till kundröster

Lotus2
bordYH2webtest1b3

Yogar du  hos oss...?


... och vill dela med dig av dina erfarenheter? Skriv då gärna till oss på hej@yogahuset.com

Genom dina erfarenheter kan vi lära oss att bli ännu bättre.

Tack på förhand!

bordYH2webtest1b3
bordYH2webtest1b2b2 bordYH2webtest1b2b2
bordYH2webtest1b2b2
bordYH2webtest1c2
Yoga Huset i Linköping