bordYH2webtest1b3
Intensivkurs ashtanga yoga

Workshops&  lördagsklasser

Workshop yinyoga och mindfulness
Magdalena Mecweld & Mats Nielsen

Söndag 11 november 2018 kl 11-17
FULLTECKNAD
- väntelista finns

Vila dig i form med Yinyoga och mindfulness på djupet
Mindfulness och yinyoga handlar om att rena och förädla vårt sinne och vår kropp. Genom den länge hållna passiva stretchen i yinyogan uppstår en effekt kallad ”krypning” i vår bindväv (fascia).

Denna har visat sig vara inte bara stretchande, utan också renande för kroppen. Slaggprodukter rensas ut och även inflammationer har visat sig minska väsentligt. Medveten närvaro, som uppstår under tiden vi stannar i yinyogan och även då vi sitter i formell meditation, kan ses ha liknande effekt på hjärnan.

Vi startar denna sex timmar långa workshop med att rensa ut levern och njurarna. Vi går sedan vidare till resten av kroppen. Stress i axlar, bröstrygg, hals, käke och nacke kommer att släppa och vi möjliggör avslappning i bröst och hjärta. Även rygg och magen dras ut och vi öppnar för nytt flöde av energi. Vi varvar yinyoga med Restorative yoga och Mindfulness-meditation.

Vi avslutar sedan dagen med Kärleksfull Meditation. 

✤✤✤✤✤

Pris 950 kr (terminselev 890 kr)
Priset inkl frukt, nötter & te

Anmäl dig här - varmt välkommen!


MMskratt

Magdalena och Mats är mycket uppskattade och omtyckta lärare som förenar djup visdom med lättsam humor. 2012 kom Magdalenas bok "Vila dig i form med yinyoga" ut och blev en försäljningssuccé. Även appen med samma namn är mycket populär. Både boken och appen har legat på bästsäljar-listor. 

Magdalena Mecweld har ägnat sig åt meditation och yoga sedan 1994. Hon började undervisa i Ashtanga Yoga 2003 men det är Yinyoga som sedan många år har blivit hennes signum. Mats Nielsen har sedan länge assisterat Magdalena och de senaste tio åren har båda fördjupat sig i Mindfulness/ Vipassana genom att studera med många av världens främsta meditationslärare. På ett skickligt sätt lyckas de förena mindfulness med sin speciellt sköna yinyoga.

Läs mer på Magdalena och Mats hemsida

✤✤✤✤✤

Lördagsklasser

Restorative & Yoga nidra
Restorativ yoga är yoga för djup vila och stressreducering. Vi använder bolster, filtar och klossar för att stötta kroppen i vilsamma positioner som gör att vi uppnår djup avslappning och balansering av nervsystemet. Vi avslutar klassen med Yoga nidra - "yogisk sömn" - en lång, guidad djupavslappning. Återhämtning deluxe helt enkelt! Inga förkunskaper krävs. Klassen hålls på lättförståelig engelska, Laurens modersmål, men hon förstår och pratar även svenska.

Datum:

Lördag 27 okt - FULLTECKNAD

Tid:

9.00-11.00

Lärare:

Lauren

Pris:

Terminselev 160 kr - övriga 220 kr

Extra lång yinyoga
Yinyoga ger dig en djup stretch och töjning av din bindväv, vilket har fantastiskeffekt på djupa stelheter. Yogaformen bygger på att vi stannar i varje position flera minuter, så det är skönt att få gott om tid att gå igenom kroppen. Yinyoga är ett suveränt komplement till all annan träning och då även mer dynamisk yoga. Har du inte testat tidigare så är detta ett utmärkt tillfälle. Yinyoga är lättillgänglig och klassen passar både dig som yinyogat tidigare och dig som är helt ny.

Datum:

Lördag 3 nov - FULLTECKNAD

Tid:

9.00-11.00

Lärare:

Therese

Pris:

Terminselev 160 kr - övriga 220 kr

Senioryoga - med efterföljande fika
Vi har troligen Sveriges största senioryoga-community och den här lördagen bjuder vi in till en härlig seniorklass tillsammans med Caroline. Efter yogan tar vi 11-fikat tillsammans i våra mysiga lokaler och passar på att umgås en stund. Klassen passar alla, så har du en vän som vill prova yoga med dig är detta ett utmärkt tillfälle. Priset inkluderar yoga och fika.

Datum:

Lördag 24 nov

Tid:

Yoga 9.30-11.00, därefter fika

Lärare:

Caroline

Pris:

Terminselev 100 kr - övriga 150 kr

Hatha flow
Här får du en varierad klass där vi leker med lite mer utmanande asanas och får möjlighet att upptäcka kroppen på ett nytt sätt. En utmärkt klass för dig som vill jobba igenom kroppen på ett kravlöst och roligt sätt! Givande både för vana yogis och dig som inte yogat så mycket tidigare
. Vi rekommenderar dock att du ej är total nybörjare.

Datum:

Lördag 1 dec

Tid:

9.00-11.00

Lärare:

Hans

Pris:

Terminselev 160 kr - övriga 220 kr

Ashtanga primary series
Här presenterar Therese största delen av ashtangayogans första serie och ger dig god förståelse för hur hela sekvensen är uppbyggd. Du får på ett lekfullt sätt testa positioner som vi vanligtvis bara lär ut i våra Mysore-klasser. En rolig klass för dig som tränar ashtanga och vill testa på asanas som kommer längre fram i serien.

Datum:

Lördag 8 dec

Tid:

9.00-11.00

Lärare:

Therese

Pris:

Terminselev 160 kr - övriga 220 kr

Välkommen!

bordYH2webtest1b3

Anmälan

Anmäl dig till en
workshop här!

bordYH2webtest1b3
bordYH2webtest1b2b2 bordYH2webtest1b2b2
bordYH2webtest1b2b2

Nyhetsbrev

Fyll i dina uppgifter nedan så får du information om alla intressanta aktiviteter i YogaHuset.

Förnamn

Efternamn

E-mail

Intensivkurs ashtanga yoga
fordjupnint
bordYH2webtest1c2
Yoga Huset i Linköping