bordYH2webtest1b3
Intensivkurs ashtanga yoga

Workshops&  lördagsklasser

Anmäl dig till en eller flera av klasserna
genom att
klicka här!

Restorativ/ yin - för dig som lider av stress
Låt Lovisa guida dig in en underbar kombination av restorativ yoga och yinyoga. Restorativ yoga bygger på att låta kroppen hitta in i total avslappning i olika, supporterade positioner, och därmed skapa ett djupt inre lugn. Denna klass passar alla som vill träna djupavslappning, men är speciellt välgörande för dig som lider av stressproblelmatik. Nybörjare eller van elev spelar ingen roll. Det här är för alla som behöver varva ner.

Datum:

Lördag 22 april

Tid:

Kl 10.30-12.30

Lärare:

Lovisa

Pris:

Terminselev 160 kr - övriga 220 kr

Skön kombo - hatha mjuk & flow
Här får du en varierad klass där vi börjar och avslutar med mjuka rörelser och däremellan utmanar oss med lite mer flödande asanas. En utmärkt klass för dig som vill jobba igenom kroppen på ett kravlöst och roligt sätt! Givande både för vana yogis och dig som inte yogat så mycket tidigare
.

Datum:

Lördag 6 maj

Tid:

9.00-11.00

Lärare:

Kristin

Pris:

Terminselev 160 kr - övriga 220 kr

Inversioner & armbalanser
Här leder Helene dig in i roliga och lagom utmanande asanas där vi leker med att vara upp & ner och balansera på armarna. Klassen är lekfull och lättillgänglig, men du bör ha yogat så pass att du känner dig bekväm med grunderna.

Datum:

Lördag 13 maj

Tid:

Kl 9.00-11.30

Lärare:

Helene

Pris:

Terminselev 200 kr - övriga 260 kr

Yoga för gravida tillsammans med partner!
Den här förmiddagen är du som gravid välkommen att yoga tillsammans med din partner. Efter yogaklassen fikar vi tillsammans och därefter går Jeanette igenom hur du som partner kan stötta under förlossningen. Jeanette Letalick är en mycket erfaren barnmorska och yogalärare och har själv fött tre barn. Priset inkluderar fika.

Datum:

Lördag 27 maj

Tid:

9.00-12.00

Lärare:

Jeanette

Pris:

400 kr/ par

Extra lång yinyoga
Eftersom yinyoga bygger på att vi stannar i varje position flera minuter, så är det extra härligt att få gott om tid att gå igenom kroppen. Yinyoga är ett suveränt komplement till all annan träning och då även mer dynamisk yoga. Har du inte testat tidigare så är detta ett utmärkt tillfälle. Yinyoga är lättillgänglig och klassen passar både dig som yinyogat tidigare och dig som är helt ny.

Datum:

Lördag 3 juni

Tid:

Kl 9.00-11.30

Lärare:

Kristin

Pris:

Terminselev 200 kr - övriga 260 kr

Ashtanga ledd primary
Här leder Jessica igenom hela första serien, Yoga Chikitsa, och ger dig möjlighet att bekanta dig med de rörelser som kommer i slutet av sekvensen vilka vi vanligtvis inte lär ut på de ledda klasserna. Dessa positioner är lite mer avancerade, men vi närmar oss dem med ett lättsamt och avspänt sinnelag.

Roligt och spännande för dig som tränat Ashtanga såpass att du känner dig trygg med solhälsningarna och andningstekniken, samt är bekant med de stående rörelserna och nedvarvningen.Det är många positioner och du kommer bli svettig :-), men som vanligt vilar du när du behöver. Kom och var med - det blir skoj!

Datum:

Lördag 10 juni

Tid:

9.00-11.00

Lärare:

Jessica

Pris:

Terminselev 160 kr - övriga 220 kr

Ashtanga fortsättningsintensiv
Denna 5-timmars kurs är tänkt för dig som tränat en del ashtanga och vill lära dig mer om både tekniken och filosofin. Du bör ha tränat Ashtanga såpass att du känner dig trygg med solhälsningarna och andningstekniken, samt är bekant med de stående rörelserna och nedvarvningen. Är du osäker på om detta passar dig? Hör av dig så löser vi det :-)

Vi startar dagen med en workshopklass där vi i ashtangasekvensen lägger in extra teknikträning och laborerar med lite mer avancerade positioner från första serien.

Efter detta äter vi en sen frukost tillsammans (ingår i avgiften) och fortsätter sedan med en diskussion kring bl a:
* Ashtangayogans uppbyggnad
* Vad innebär det att träna mysore?
* Hur kan man införliva en regelbunden yogaträning i vardagen?
* Viktiga apsekter av yogafilosofin
* Dina frågor och funderingar!

Datum:

Ingen klass inplanerad just nu

Tid:

8.00-13.00

Lärare:

Jessica & co

Pris:

Terminselev 490 kr - övriga 590 kr
Priset inkluderar frukost.

Välkommen!
 

bordYH2webtest1b3

Anmälan

Anmäl dig till en
workshop här!

bordYH2webtest1b3
bordYH2webtest1b2b2 bordYH2webtest1b2b2
bordYH2webtest1b2b2

Nyhetsbrev

Fyll i dina uppgifter nedan så får du information om alla intressanta aktiviteter i YogaHuset.

Förnamn

Efternamn

E-mail

Intensivkurs ashtanga yoga
fordjupnint
bordYH2webtest1c2
Yoga Huset i Linköping
Sommaruppehåll!