bordYH2webtest1b3
YogaHuset gamla Slöjdis i Linköping

Husregler

Lämna skorna i entrén så håller vi huset trivsamt för alla barfotafötter.

✤ YogaHuset öppnar senast 20 min innan klassen startar. Kom i god tid så att du i lugn och ro hinner komma på plats i salen innan vi sätter igång. Kommer du något sent är vi glada om du tyst smyger in i salen.

Vänta i vardagsrummet tills klassen innan din är slut. Då slipper dessa elever störas i onödan under sin vila.

Lämna dina väskor och kläder i omklädningsrummet. Ta med nycklar, plånbok etc till yogasalen och lägg dessa i hyllan för värdesaker. Måste du ta med din väska så lägg den i någon av hyllorna i salarna för att hålla yogagolvet fritt.

Av hygieniska skäl yogar vi på egna yogamattor. Har du nyss börjat har vi mattor du kan låna och har du någon gång glömt din matta hemma får du självklart låna en av oss. Vi säljer många typer av mattor till bra priser i vår yogashop.

På vissa klasser kommer du bli svettig, då vill vi att du har med dig en handduk.

Glöm inte att stänga av mobilen alt sätta den i flygplansläge innan du kliver in i yogasalen. Slå även av vibrationssignalen.

I yogasalen råder tystnad för att de som vill ska kunna vila en stund innan klassen startar. Undvik därför prat och rör dig varsamt så bidrar du till en vilsam stämning. Vill du prata en stund med en vän får du gärna göra det i vardagsrummet.

Efter klassen viker du filten på mitten fyra gånger så att den blir ännu finare än den var när du tog den. Lägg sedan in filten i hyllan med den vikta sidan utåt. Klossar och bälten läggs prydligt tillbaka på sin plats. På detta sätt gör vi yogasalen välkomnande även för de som kommer efter dig.

Vill du köpa en kopp te eller ta lite vatten före eller efter klassen så är du välkommen till teskänken. Ställ sedan disken i korgen på nedersta hyllan så hjälper du oss att hålla snyggt.

Efter sista klassen stänger huset när sista eleven bytt om, så då finns det begränsat med tid för en kopp te. Kom lite innan din klass börjar istället!

Varmt välkommen!

Om Huset

Vårt vackra YogaHus är byggt 1905 och är Linköpings näst äldsta gymnastikhus.

Huset har många, fina detaljer från tiden och mycket ljus och rymd. Den övre salen har en gång i tiden fungerat som bildsal och senare även som kemi- och musiksal.

Den stora salen är även den ljus och luftig med över sex meter i tak och tio stora bågformade fönster.

Våra omklädningsrum är stora och fräscha med tre duschar hos både damerna och herrarna.

Vi stortrivs i vårt fina hus och hoppas att du också uppskattar den härliga atmosfären när du yogar hos oss.

YogaHuset gamla Slöjdis i Linköping
bordYH2webtest1b2b2
bordYH2webtest1c2
item1a1
Yoga Huset i Linköping
teskank web bladder-1
teskank web bladder-1
Yoga Huset i Linköping
Sommarstängt!