bordYH2webtest1b3

För nybörjare

Prova-på helg!

Våra prova-på helger består av flera fristående klasser och ger en introduktion till våra olika yogaformer. Dessa klasser är 90 minuter långa vardera och tänkta för dig som är nyfiken på att prova vår yoga och de kräver inga förkunskaper eller träningsvana. Under klasserna varvar vi teori och praktik för att ge dig en god uppfattning om vad yoga är och hur det är att yoga på YogaHuset. Välj om du vill prova alla yogaformer eller gå enstaka klasser.

Pris: 120 kr/ klass

Nästa prova-på helg ej inbokad ännu!

nybhelght20

Anmäl dig här!

✤✤✤

Ashtanga

Under denna klass går vi igenom grunderna inom Ashtangayogan med både solhälsningar, några stående och nedvarvande positioner samt den viktiga andningstekniken. Vi kommer också prata en del om vad yoga innebär och hur den påverkar oss både kroppsligt och mentalt.

Ashtangayoga är en fysisk och kraftfull form av yoga som passar dig som tycker om att använda kroppen och inte har något emot att blir ordentligt varm. Läs mer om ashtangayoga här.

Efter den här klassen har du fått en god uppfattning om vad Ashtangayoga är. Vill du sedan fortsätta yoga så passar en terminskurs för nybörjare utmärkt. Du kan också gå på alla drop-in klasser.

Klassen passar även dig som är van yogi men som inte tränat Ashtangayoga tidigare då tekniken här skiljer sig en del från andra yogaformer.

Datum:

Söndag

Tid:

Kl 10.00-11.30


✤✤✤

Hathayoga

Hatha är en fysisk form av yoga där du jobbar igenom kroppen med varierade positioner och sekvenser. En hathayoga klass kan se olika ut från gång till gång, då läraren själv komponerar sin klass utifrån t ex ett speciellt tema som vridningar, balans etc. Därför kan man säga att Hathayoga är utmärkt för dig som vill prova yoga men är osäker på vilken form du ska välja.

Hos oss väljer du Hatha flow för en mer flödande klass med högre intensitet, eller Hatha mjuk för en lugnare klass. Båda varianterna passar nybörjare, men för hatha flow är det bra om du har lite träningsvana. Läs mer om vår hathayoga här.

Under dessa klasser går vi igenom yogans grundprinciper, förklarar vikten av att träna kroppen symmetriskt och varför vila och återhämtning är minst lika viktigt som fysisk utmaning. Yogaklassen som sedan följer har fokus på rörlighet, stabilitet och andning.

Hatha flow

Datum:

Lördag

Tid:

Kl 14.00-15.30

Hatha mjuk

Datum:

Lördag

Tid:

Kl 10.00-11.30


✤✤✤

Yinyoga

Yinyoga är en mer stillsam yogaform som passar dig som vill jobba effektivt med din rörlighet med fokus på bindväv, leder och ligament. Yinyoga är ett utmärkt komplement till annan mer dynamisk yoga och även till annan fysisk träning. Läs mer om yinyoga här.

Under denna klass kommer läraren prata om yogans bakgrund, beskriva varför yinyogan är så effektiv både som rörlighets- och mental träning samt gå igenom yinyogans tre grundprinciper - tid, gravitation och avspänning. Du får även tips om hur du enkelt integrerar denna lättillgängliga yogaform i din vardag.

Datum:

Lördag

Tid:

Kl 12.00-13.30


✤✤✤

Yoga för stela män

Denna klass är för män som tror sig vara för stela för att kunna yoga! Här får du prova dynamisk hathayoga tillsammans med andra killar som kanske också känner sig oviga, som aldrig tidigare testat yoga men förstår vikten av att förbättra sin rörlighet och kroppskontroll. Läs mer om Yoga för stela män här.

Datum:

Söndag

Tid:

Kl 12.00-13.30


✤✤✤

Yogaintro med Jessica

Nästa Yogaintro ej inbokad än
 

hundenstorasalen

Vår Yogaintro vänder sig till dig som är nybörjare och nyfiken på att prova vår yoga. Här väver vi ihop element från både Hatha-, Ashtanga- och Yinyoga för att du ska få bekanta dig med flera yogaformer. Den här klassen är perfekt för dig som vill hoppa in i en pågående termin.Jessica Lundqvist yogalärare Linköping

Inga förkunskaper krävs och du behöver inte vara träningsvan. Matta kan du låna av oss om du inte har en egen och du yogar barfota i mjuka kläder.

Lärare är Jessica Hammarström som driver YogaHuset sedan starten för 12 år sedan.

Välkommen!

Pris: 150 kr

Anmäl dig här!
 

✤✤✤

Intensivkurs ashtanga yoga

Anmälan

Anmäl dig här!

bordYH2webtest1b2b2

Nyhetsbrev

Klicka här för att registrera dig för vårt nyhetsbrev med information och erbjudanden om kurser och andra aktiviteter på YogaHuset.

Du kan självklart avsluta ditt nyhetsbrev när du vill och vi sprider aldrig din e-post adress vidare.

Intensivkurs ashtanga yoga
Intensivkurs ashtanga yoga
bordYH2webtest1c2
item1a1a
Yoga Huset i Linköping
Yoga Huset i Linköping
Sommarstängt!