bordYH2webtest1b3
seniorgrupp

Kundröster

Caroline Törnqvist, dietist US, Linköping
Yogat regelbundet i 4 år

caroline"Jag löptränar mycket och har sprungit mig till korta, stela muskler kring baksida ben och höfter. Jag började med yoga för att få lite stretchträning men insåg snabbt att yoga är mycket mer än så. Jag har visserligen blivit avsevärt mycket smidigare och starkare, men jag har även fått ett helt annat inre lugn. Yogan har verkligen kommit in i mitt liv för att stanna. Jag är helsåld!"
 

Ingalill Petersson, senior
Yogat i ca 2 år

Ingalillpetersen"Jag började yoga under en period av svår stress och behövde då hjälp med att lära mig slappna av. Yogan får mig att må så bra! Både av rörelserna vi gör, men också av den mentala träningen. Jag tycker mycket om genom-gångarna i början av klasserna då man får lära sig om hur kroppen och knoppen fungerar. Läraren har också en lugn, bra röst som hörs tydligt.””
 

Joakim Hellsten, mjukvaruutvecklare, Linköping
Yogat regelbundet i drygt 7 år

joakim1"Jag tillbringar mycket tid framför datorn och får lätt ont i ryggen av allt sittande. För mig hjälper yogan mot det och har jag haft ett längre träningsuppehåll kommer ryggproblemen tillbaka direkt. Jag har märkt att det är andningen som är den stora skillnaden mot många andra träningsformer. Så fort jag släpper andningstekniken så blir rörelsen ineffektiv och spänd och jag tappar koncentrationen och flödet."
 

Majbritt Haldemar, leg sjukgymnast, Grebo
Yogat i ca 5 år

Majbritt"Förutom en mycket bra fysisk träning får jag också avslappning och ett lugn från yogan som känns väldigt bra. Jag tycker yoga är en fantastisk träning och rekommenderar ofta det till mina egna patienter.”
Pia Johansson, krögare, Linköping
Yogat regelbundet i 7 årPiaJny

"Jag har testat många träningsformer och sporter, men inte fastnat för någon innan jag började yoga för Jessica för sju år sedan..."

Läs mer om Pias erfarenhet av yoga här

Yogar du  hos oss...?


... och vill dela med dig av dina erfarenheter? Skriv då gärna till oss på hej@yogahuset.com

Genom dina upplevelser kan vi lära oss att bli ännu bättre.

Dina personliga erfarenheter hamnar självklart inte här på kundröster utan att vi kontaktar dig och får ditt medgivande innan.

Tack på förhand!

Mingel1ws15a
bordYH2webtest1b2b2
bordYH2webtest1c2
Yoga Huset i Linköping
Yoga Huset i Linköping
Sommarstängt!