Schema Vår/ Sommar 2024
Gäller 5 feb - 27 mar, 4 apr - 9 juni, 19 aug - 1 sep

Anmälan

Anmäl dig till våra
kurser här!

Priser

Terminskurs 20 ggr
Vill du gå två kurser så får du 680 kr rabatt på andra kursen. Läs mer i gröna rutan nedan.

Terminskort Mysore
Gå obegränsat antal Mysore-klasser under din kurstermin. OBS! Endast giltigt på Mysore-klasser.
 

3180 kr

 

 

3180 kr

Senioryoga 20 ggr
Terminskurs

2640 kr

Tilläggskort terminselev
- 10 ggr
Gäller enbart dig som går en terminskurs alt har terminskort Mysore. Gäller på alla klasser i mån av plats. Giltigt så länge du är terminselev dock max 1 år.


1140 kr

Drop-in 10 ggr
Gäller enbart klasser
markerade med drop-in.
Kort giltigt 12 mån
 

1360 kr

Drop-in 10 ggr terminselev
Gäller dig som går en terminskurs alt har terminskort Mysore. Gäller enbart klasser markerade med drop-in på schemat.
Övriga villkor, se nedan.
 

680 kr

Drop-in 1 gång
Gäller enbart klasser markerade med drop-in.
 

155 kr

Drop-in 1 gång terminselev
Gäller enbart klasser markerade med drop-in.
 

80 kr
 

Nybörjarhelg
Pris per klass


100 kr

✤✤✤

Drop-in kort 10ggr terminselev
är till för dig som går en terminskurs men vill yoga flera gånger i veckan. Kortet fungerar som ett vanligt drop-in kort så länge du går kurs hos oss. Om du inte längre är terminselev men har klipp kvar på ditt kort så betalar du ordinarie pris, dvs 2 klipp per drop-in klass tills 50%-kortet är slut.

Alla priser är angivna inkl moms.

Vår yoga berättigar till avdragsgill friskvårdspeng och vi är anslutna till Epassi och Wellnet. Om din arbetsgivare administrerar friskvårdsbidraget på annat sätt, så laddar du ner ditt kvitto från din personliga sida i vårt bokningssystem. Kvittot genereras automatiskt där när din betalning kommit oss tillhanda.
OBS! Glöm inte att ange personnummer innan du gör ditt köp så att det kommer med på kvittot då detta inte går att lägga till i efterhand.

Behöver du dela upp din betalning? Maila oss så ordnar vi det utan extra avgift.

Med reservation för felskrivningar.

Om våra olika klasser

Yoga för nybörjare
Ashtanga Grund
Ashtanga Fortsättning
Ashtanga Mysore
Ashtanga Ledd klass/ Mysore
Hatha flow
Hatha mjuk
Yinyoga
Senioryoga
Yoga för stela män

✤✤✤✤✤✤✤✤✤✤✤✤✤✤✤

Yoga för nybörjare - Terminskurs 20 ggr
En kurs för dig som är nybörjare och vill bli introducerad för flera olika yogaformer. Under terminens gång får du testa Hatha mjuk, Yinyoga, Ashtanga, Hatha flow och Meditation. Här får du en god grundkunskap inom yoga och får möjlighet att utforska vilken typ av yoga som tilltalar dig mest.

Ashtanga Grund - Terminskurs 20 ggr
Här finns inga krav på tidigare erfarenhet eller träningsvana. Vi börjar lugnt och bygger successivt upp styrka och smidighet för att kunna göra positionerna på ett säkert och välgörande sätt. Fokus ligger på andningsteknik, solhälsningar och stående positioner. Vi går även igenom delar av den nedvarvande sekvensen samt några sittande positioner.

Grundkursen passar även dig som redan tränar Ashtanga, men som vill befästa grundtekniken och yoga i ett lite lugnare tempo.

Ashtanga Fortsättning - Terminskurs 20 ggr
För dig som lägst gått Grundkursen eller har motsvarande erfarenhet. Du kan göra solhälsningarna i egen takt och gör alla stående positioner. Vi tittar på fördjupande teknik i solhälsningarna samt i flera av de stående positionerna, går igenom fler sittande positioner och har vid terminens slut introducerat alla rörelser i den avslutande sekvensen.

Här fördjupas din förståelse för ashtangayogans uppbyggnad och du kommer under terminens gång få testa att göra delar av sekvensen i egen takt. Detta för att du ska få uppleva den meditativa aspekten av ashtangayoga och också förbereda dig för att träna Mysore.

Ashtanga Mysore - Terminskurs 20 ggr alt Mysorekort för obegränsad träning under terminen
Att träna Ashtanga Mysore är att skapa en egen yogapraktik där du kommer utvecklas snabbt, både mentalt och fysiskt. Här tränar du Ashtangayogans förutbestämda sekvens i din egen takt och läraren går runt och hjälper eleverna individuellt. Det finns "fusklappar" med sekvensen att låna i salen om du behöver det som stöd i början.

Du behöver absolut inte vara en erfaren yogi för att träna Mysore, här yogar nybörjare och rutinerade elever sida vid sida. Det brukar vara lagom att börja träna Mysore när du kan solhälsningarna samt har någorlunda koll på ordningen i den stående sekvensen. Allt eftersom hjälper sedan läraren dig vidare i serien vartefter du är redo för nya positioner.

Vi tillämpar flextid så du börjar och slutar din yoga när det passar dig, så länge du håller dig inom den angivna flextiden. Lärare finns i salen under kurstiden angiven på schemat, inledningsmantrat läses vid starttiden och den flexibla start- och sluttiden är angiven inom parentes.

Ashtanga Ledd stående & Mysore - Terminskurs 20 ggr
Läraren leder genom den ståeende sekvensen och klassen övergår därefter till Mysore. Elever som enbart vill träna Mysore är också välkomna.

Yinyoga - Terminskurs 20 ggr och Drop in
I yinyogan håller vi varje position under en längre stund, 3-5 minuter, för att bl a komma åt kroppens djupt liggande bindväv. En mer stillsam yogaform som passar dig som vill ha en lugnare stund på mattan men ändå jobba djupt med din rörlighet. Yinyoga är ett utmärkt komplement till annan mer dynamisk och fysisk yoga. Passar både nybörjare och elever med tidigare yogavana.

Hatha mjuk - Terminskurs 20 ggr och Drop in
Hatha mjuk är en lugn form av hatha yoga och klasserna varierar mellan olika lärare och tillfällen. i Hatha mjuk gör vi varierade rörelser så att du mjukt får jobba igenom kroppen i ett lugnt tempo. Denna klass passar både dig som är nybörjare och dig som yogat innan, men som vill ha en lugn form av hathayoga.

Hatha flow - Terminskurs 20 ggr
Denna klass passar dig som gillar att röra på kroppen och vill ha en flödande, lite mer dynamisk klass. Hatha flow är en yogaform med varierade positioner, här får du testa många olika rörelser och tekniker. Här är det bra med viss vana av yoga. Är du total nybörjare så är det bra om du har viss träningsvana.

Senioryoga - Terminskurs 20 ggr
Detta är en varsam form av Hatha yoga som passar dig som är äldre. Här lägger vi fokus på vad som händer i kroppen och sinnet när vi åldras och modifierar rörelserna så att de passar dig. Vi tränar balans, rörlighet och styrka med syftet att skapa en kropp som kan bära dig och vara en tillgång även i den senare delen av livet.

Senioryogan är även ett trevligt sätt att träffa andra hälsomedvetna i samma skede av livet. Inga förkunskaper krävs.

Yoga för stela män - Terminskurs 20 ggr
En kurs särskilt utformad för män som tror sig vara för stela för att kunna yoga! I den här gruppen får du lära dig grunderna i yoga tillsammans med andra killar som kanske också känner sig oviga, som aldrig tidigare testat yoga men förstår vikten av att förbättra sin rörlighet och kroppskontroll.

Mäns kroppar skiljer sig från kvinnors i många avseenden, bl a har män generellt större, starkare och stelare muskler än kvinnor vilket gör vissa moment i yogan enklare och vissa svårare. Vår yoga för stela män, är en fysisk form av yoga där du kommer få utmana dig själv på flera plan, både fysiskt och mentalt. Förbered dig på att svettas :-)

✤✤✤

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser vid för lågt deltagande

Mest yoga för pengarna

Våra kurser är hela 20 tillfällen jämfört med de flesta andra yogastudios som har 13-16 tillfällen och därför blir vår kursavgift lite högre. Ser man till pris per tillfälle så ligger vi dock lägst av alla yogastudios i regionen. Vi har även störst utbud av klasser, vilket gör att du med lätthet kommer kunna utnyttja alla dina 20 klasser. Trivs du inte med den yogaform du valt kan du även byta kurs mitt i terminen.

Nöjd kund emblem

Läs om vår garanti här

bordYH2webtest1b3a
bordYH2webtest1b3a

Gå igen missad klass

Alla missar klasser under sin kurs. Dessa går du igen valfri klass på hela schemat, när som helst under terminen, även innan t ex en planerad utlandsresa. Du är alltså välkommen till alla våra ca 500 klasser på schemat - kurs eller drop-in, i din yogaform eller någon annan som du vill prova. Du kan gå igen flera klasser under en vecka och du behöver inte förboka när du vill komma utan du dyker upp på en klass som passar dig. Ta bara med ditt terminskort.

Terminstider

Vårterminen 2024 pågår vecka 6-23 samt vecka 34-35. Påsklov 28 mars - 3 april.

Ordinarie schema sträcker sig över 19 kalenderveckor. Detta innebär att ditt 20:e yogatillfälle är till för att du ska prova en annan yogaform än den du vanligtvis utövar - utan att missa ett tillfälle av din valda kurs. Det extra tillfället kan utnyttjas på valfri klass när det passar dig bäst under terminen.

Totalt antal tillfällen/ termin: 20 st.

Kurserna går över de traditionella terminsbryten för att hjälpa dig att hålla kontinuitet i träningen över tid.

Om du väljer "fel" kurs

Du kanske känner att den kurs du valt inte passar dig av någon anledning. Inga problem! Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar dig bättre. Vi har en mängd klasser varje vecka i flera olika yogaformer just för att du ska hitta det som passar dig.

Nöjda elever är det som gör att vi alla får ett levande och trivsamt yogahus.

bordYH2webtest1b3a

Gå flera gånger i veckan

Alt 1 Gå två terminskurser
Du är garanterad plats i salen på båda dina kurser. Du kan självfallet som vanligt även gå igen missade tillfällen i mån av plats på valfri annan klass på hela schemat under terminen. Använd koden 2KURSER i kassan för att få rabatten.
Pris för 2:a kursen 2500 kr/ 20 ggr

Alt 2 Tilläggskort 10 ggr 
Passar dig som vill komplettera din terminskurs med några extra yogatillfällen under terminen. Kortet gäller på alla klasser på schemat i mån av plats, under hela terminen. Giltigt så länge du är terminselev, dock högst ett år. 
Pris 1140 kr/ 10 ggr

Vad innebär "i mån av plats"? Du som terminselev är självfallet garanterad plats i salen på din kurs. Det innebär att elever som går igen eller har tilläggskort kan nyttja de platser som finns kvar.

Alla som ska gå igen eller har tilläggskort väntar med att ta plats tills strax innan klassen startar om salen verkar bli full. 

Anmälan & betalning
terminskurser

Du anmäler dig genom att välja önskad kurs i vårt bokningssystem.

✤ Kursavgiften betalas via Swish alt Faktura. Fakturan förfaller 10 dagar efter fakturadatum. Påminnelseavgift 60 kr.

✤ Behöver du dela upp din betalning? Maila då oss så kan du avgiftsfritt dela upp din faktura på fyra betalningar.

✤ Observera att din anmälan är bindande och att kursavgiften ej kan återbetalas förutom vid uppvisande av läkarintyg och då endast för återstående del av terminen. Vid återbetalning utgår en administrativ avgift om 250 kr.

Med reservation för felskrivningar.

Drop-in

Att köpa 10-kort
Kortet gäller endast klasser markerade med drop-in på schemat.
Klicka på länken nedan för att komma till vårt bokningssystem.
Kortet får du vid din första drop-in och är giltigt 12 mån från detta datum.
Är du terminskurselev hos oss har du rabatterat pris, övriga betalar ordinarie pris.

Köp ditt 10-kort här!

Yogaklasser yogakurser Ashtanga Mjukyoga Senioryoga Gravidyoga
bordYH2webtest1c2
item1a1
Yoga Huset i Linköping
SchemaVT24
Yoga Huset i Linköping
Sommarstängt!
Nöjd kund emblem